Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Aktuelna vlast u Novom Sadu izgubila većinu

Predsednik Gradskog odbora SNS Miloš Vučević rekao je da je Memorandum o usaglašavanju političkog delovanja u Skupštini Novog Sada između SNS i odborničkog kluba "Svi za Novi Sad" potpisan jutros u 10 sati, čime je aktuelna gradska vlast izgubila većinu.

Kšištofu Karaseku nagrada "Novi Sad"

Poljski pesnik, romansijer i esejista Kšištof Karasek (75) ovogodišnji je dobitnik međunarodne nagrade za književnost "Novi Sad" koja će mu biti uručena na predstojećem 7. Međunarodnom novosadskom književnom festivalu.

SPO napušta sadašnju vlast?

Novosadski odbor Srpskog pokreta obnove (SPO) doneo je kasno sinoć odluku da napusti postojeću vladajuću koaliciju u gradu i da podrži Srpsku naprednu stranku (SNS) u formiranju nove vlasti, saznaje se od izvora u više stranaka u Novom Sadu.

Cantat Talenti: Ostalo još 5 finalista

Sinoć je u Katoličkoj porti održano drugo kvalifikaciono veče festivala Cantat Novi Sad - Cantat Talenti i, nakon glasanja stručnog žirija i publike, ostalo je još petoro finalista.

Besplatno na meč Srbija - Estonija

Ulaznice za utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Estonije na Spensu biće besplatne, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

Deo Bulevara Jaše Tomića bez vode

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će danas od 8 do 15 sati biti deo Bulevara Jaše Tomića, neparna strana od Pariske komune do Jovana Hranilovića i ulica Omladinskog pokreta od broja 10 do broja 146.

BSK želi da sruši tradiciju Vojvodine

Trener fudbalera BSK iz Borče Goran Milojević rekao je da njegova ekipa želi da sruši tradiciju u trećem kolu Super lige, pošto do sada protiv Vojvodine nikada nije osvojila ni bod.